Română


Opinia ta

opinia ta

Vă mulţumim pentru vizitarea site-ului nostru. Dacă v-a plăcut, dacă v-a contrariat, dacă aveţi o sugestie sau o simplă opinie puteţi să o trimiteţi completând acest formular.

114 înregistrări.
Mesaje afişate: 54 → 50.

54  Alexandra Clouse Roanoke - , V, 21 Sep 2007 18:00:00

Pace.In primul rand vreau sa va spun ca imi place acest site .Aici am descoperit multe lucruri,fiind si eu penticostala Dumnezeu mi-a descopeit multe lucruri citind aceste articole.Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot ceea ce faceti.

53  florea ecaterina Philadelphia - Statele Unite, D, 29 Iul 2007 18:00:00

sunt de acord cu ideile dumneavostre

52  Fundatia Jubilate Oradea - România, Mi, 23 Mai 2007 18:00:00

Dragi frati,

Daca puneti anunturi pe site-ul dumneavoastra si daca il considerati de interes si de folos pentru cei care viziteaza site-ul dumneavoastra, va rugam frumos sa-l afisati. Cu multumire,

Fundatia Jubilate, Oradea


Cu bucurie va anuntam despre cursul de vara “Jubilate”, planificat in anul acesta in judetul Suceava, la hotelul Dagida, situat pe drumul lateral din dreptul manastirii Sucevita, la doi kilometri de aceasta. Cursul de vara incepe luni, 23 iulie, la orele 10 si se incheie vineri, 27 iulie, dupa masa de pranz.

Dorim sa ne adresam nevoilor bisericii mai specific, oferind diverse specializari. Acest mod ne da posibilitatea de a lucra mai detaliat. Programul pentru saptamana aceea va include cursuri de baza pentru toti participantii: Bazele biblice ale inchinarii, Ansamblu coral, un timp zilnic de inchinare impreuna si, bineinteles, un timp in care ne bucuram cantand impreuna. Pe langa aceste cursuri, cursantii vor avea prilejul sa lucreze zilnic intr-un cadru mai specific. Optiunile sunt pentru:

Dirijori – cursurile lor includ: dirijat, canto, eficienta repetitiei, acompaniament
Coristi – cursurile lor includ: teoria muzicii, canto, rolul corului / unui corist
Lucratori cu copiii – cum sa ajutam copiii pe drumul credintei, vocea copilului, dezvoltarea creativitatii, disciplina, blockflote (pentru incepatori).
Cei interesati de conducerea inchinarii (pastori, lideri de inchinare / grupe muzicale sau de tineret ) – cursurile lor includ: principii ale planificarii si ale conducerii inchinarii, alegerea si evaluarea muzicii.

Cursantii pot opta pentru o singura specializare toata saptamana. Aceste cursuri vor fi practice si consideram ca veti pleca spre casa cu deprinderi noi si cu un zel mai mare in slujire. Taxa de participare este in functie de numarul celor care se inscriu, intre 225 lei si 270 lei. Suma include cazarea si 3 mese pe zi.

Asteptam cu mare drag sa ne contactati prin email la adresa office@jubilate.ro , prin telefon 0359.402.375 sau prin posta la adresa: Fundatia Jubilate, str. Cuza Voda nr 85, 410097, Oradea, Bihor.

51  nu conteaza - , L, 14 Mai 2007 18:00:00

Opinia mea este ca toate site-urile crestine isi fac reclama dupa aceeasi shema, iar un suflet amarat si in necaz si fara putere nu gaseste si el o cantare care sa-i inalte sufletul. treziti-va macar voi, ca sunteti pocaiti nu deputati!

50  gil Arad - România, V, 04 Mai 2007 18:00:00

Puneti cat mai multa muzica, ca de teorii suntem satui,
un baptist din arad

Pagini:ı‹«11 | 12 | 13 | 14 | 15 | »›ı

Anunţuri